Dingen die van belang (kunnen) zijn.

 1. Als je onverwacht toch niet kunt komen, stel ik het op prijs dat je dat z.s.m. laat weten, dan kan ik misschien een ander blij maken. Wees wel eerlijk a.u.b. dat waardeer ik meer dan later een foto op Facebook op een feestje of op het strand.
 2. Bij annuleren minder dan 12 uur van tevoren, lijkt het me redelijk dat je de helft van het te betalen bedrag de eerstvolgende keer extra betaald, of via een betaalverzoek behalve bij corona of andere onverwachte klachten uiteraard.                                                          Bedenk wel als je erg verkouden of id bent of je wel een uur wilt liggen.
 3. Als de deur op slot zit, en er hangt een bordje voor het raam, ben ik nog niet klaar. Ik probeer op tijd te zijn maar neem de tijd als het nodig is, ook voor jou. Heel even wachten aub
 4. Een grote eigen handdoek meenemen om op te liggen scheelt mij een heleboel was.
 5. Parkeren is het handigst in de Wethouder de Joodestraat, vanaf daar is het maar een heel klein stukje lopen, graag achterom komen via het plein dat is het makkelijkst en daar kun je rustig en beschut zitten.
 6. Bereid je goed voor op de massage, ik werk zo schoon en hygiënisch mogelijk, ik hoop dat dat wederzijds is. Even een korte douche is wel zo fris, en doe niet teveel sieraden om, kettingen en armbanden zitten in de weg
 7. In de zomer is er airco zodat het niet te warm wordt, in de winter is de tafel lekker verwarmt, zodat je het niet koud hebt.
 8. Eet vlak voor de massage niet teveel, en drink na afloop voldoende (water) om hoofdpijn te voorkomen. Ik probeer afvalstoffen los te maken, die moeten wel uit het lichaam.
 9. Als je denkt dat je eerst nog even naar het toilet moet, ik heb er 2, dat ligt veel fijner als ik op je lichaam begin te duwen.
 10. Geen telefoon-geluiden is voor allebei rustiger, tenzij je onmisbaar bent.
 11. Heb je er bijvoorbeeld problemen mee om aangeraakt te worden, of problemen met je lichaam, geef dit dan van tevoren aan dan kan ik daar zoveel mogelijk rekening mee houden.
 12. Ik masseer met olie, huid op huid, dit betekend dat een deel van de kleding uit moet. Geef het even aan als je hier problemen mee hebt. Het makkelijkst is alleen onderbroek en evt. sokken  aanhouden, maar bh mag ook aan blijven. Ik maak hem dan wel los als je op de tafel ligt. Hou er ook rekening mee dat er olie aan je kleding kan komen, dus trek niet je allerbeste ondergoed en kleren aan. Als je zelf een voorkeur voor een bepaalde olie hebt, mag je die natuurlijk meebrengen.
 13. Hou er een beetje rekening mee wat er gemasseerd gaat worden, strakke boxershort tot de knieën is niet handig als je wilt dat ik je benen masseer.
 14. Betalen kan met contant geld, ik kan ook een tikkie (betaalverzoek) sturen welke je heel simpel via je mobiele telefoon kunt betalen, en inmiddels heb ik ook een pin automaat en kun je via een qr code betalen.
 15. Mocht je achteraf ontevreden zijn over de massage, vertel het dan tegen mij, daar leer ik van, en misschien kan ik iets aanpassen.
 16. Als je tevreden bent, hoor ik het natuurlijk ook graag en dan mag je het ook gerust verder vertellen (plaats eens een rescensie).     
 17. Mogelijk (of zeker) in blijde verwachting, vertel het mij zodat ik de massage aan kan passen.
 18. Ik heb geen eed afgelegd, maar ga zeker geen details door vertellen tegen wie dan ook.
 19. Ik kan niet in je lichaam kijken, dus ook niet zien of er problemen zijn die ik niet kan voorzien. Als je twijfelt of een massage medisch verantwoord is, bespreek dit dan vooraf met mij en/of (nog beter) met je behandelend arts. Ik ben niet aansprakelijk voor klachten of problemen die ontstaan of verergerd zijn door de behandeling, ik zal er echter alles aan doen om dit te voorkomen.
 20. Aangesloten bij: Klachtenportaal Zorghttps://klachtenportaalzorg.nl/