Over mijzelf:

Door mijn sociale manier van omgang met mensen ben ik heel toegankelijk. Ik merk dat mensen het fijn vinden om met mij te praten en dat ze mij vertrouwen. Mensen voelen zich al snel op hun gemak. Door mijn mensenkennis en mijn sociale gedrag creëer ik al snel een grote groep mensen om mij heen. En wordt ik ook aangeprezen door anderen.

Ik ben heel erg open minded, ik vind niet snel dingen raar of vreemd. Daardoor kunnen mensen ook bij mij komen met de soms vreemdste klachten. Ik geloof de cliënt en ga op zoek naar een goede oplossing, en wanneer de oplossing er is en het werkt, dan zijn zowel de cliënt als ik bijzonder tevreden.

Voor mij staat het oplossen van de eventuele klacht altijd bovenaan. Ik vind het dan ook heel belangrijk om resultaatgericht te werken. Wanneer een cliënt mij een klacht voorlegt die niet bekend is bij mij! Dan ga ik mij inlezen en pas nadat ik meer weet en daarvoor een goede toepassing kan bedenken zal ik hieraan met de cliënt gaan werken. Ik weet echter heel goed dat ik geen arts of therapeut ben, dus zal ik bij twijfel altijd iemand eerst doorverwijzen naar bijvoorbeeld arts of fysiotherapeut.

En eerlijkheid boven alles, dus ook de cliënt durven zeggen dat ik hem of haar helaas niet kan helpen.

Maar ik stel ook hoge eisen aan mijn eigen resultaten en zal dan ook in de toekomst altijd bezig blijven om mij in te lezen in mijn vakgebied, cursussen te volgen en inspiratie op te doen bij collega’s.

Maar uiteraard kun je ook uitstekend bij mij terecht als er helemaal geen klachten zijn. Alleen om te ontspannen na bijv. veel stress of een drukke periode.